Geniale helsegadgets fra Shop 7d

Sundhedstjek

Innovativt helsetjek med måling af ilt, puls og hjertets sundhed. Alt til hjemmetjek og professionelt tjek. VitalChecker giver dig et hurtigt tjek af hjertefunktonen. Den analyserer for typiske arytmier og unormal lav og hurtig puls. Skærmen viser resultat efter målingen og gemmer automatisk til senere gennemsyn. Vores nye pulsoximeter er af bedste kvalitet og måler ilt i blodet, kredsløbets kvalitet og pulsraten - en rigtig lille helsemonitor der er god at have ved hånden for alle der er interesseret i et optimalt helbred. Alt er efterset og testet på eget værksted. Hos Shop 7d synes vi at sundhed kræver ansvarlighed.

Læs mere om sundhedstjek hos Shop 7d

Energismykker

Energi armbånd og energigivende gadgets finder du i stort udvalg hos Shop 7d. Vi har nøje udvalgt markedets bedste energismykker som for eksempel energi armbånd, og vi kan stå inde for kvalitet og effekt. Det er energismykker der har udvist overraskende effekt på mange mennesker med overbevisende tilbagemeldinger. Energismykker kan starte en detox proces, med en rensende og healende effekt på kroppen. De påvirker vores celler positivt og kan for eksempel være med til at mindske smerter, spændinger og andet ubehag.

Læs mere om energismykker hos Shop 7d

Ren El

Find stråling og beskyt med prisbillige gadgets fra Shop 7d. AntiSpy afslører overvågning og højfrekvent stråling. Prisbillig og genial detektor der er intuitiv og let at bruge. Kan afsløre overvågning, tracking eller stalking, og begrænse at man opholder sig i unødig meget højfrekvent stråling. Gå på opdagelse i boligen og find skjult kommunikation, stråling fra trådløse telefoner, mobilmaster, kraftig wifi, lækkende mikrobølgeovne, radar, mobil og GPS trackere. Undgå ophold i de belastede zoner, afslør overvåvning.

Læs mere om Rent elektrisk miljø hos Shop 7d