Geniale helsegadgets fra Shop 7d

Sundhedstjek

Innovativt helsetjek med måling af ilt, puls og hjertets sundhed. Alt til hjemmetjek og professionelt tjek. iRelax giver dig en let måde at træne afslapning og afstressning. Vores nye pulsoximeter er af højeste kvalitet og måler ilt i blodet, kredsløbets kvalitet og pulsraten - en rigtig lille helsemonitor der er god at have ved hånden for alle der er interesseret i et optimalt helbred. Alle apparater er nøje udvalgte og lette at anvende og prisbillige. Alt er efterset og testet på eget værksted. Sundhed kræver ansvarlighed.

Læs mere om sundhedstjek på Shop 7d

Energismykker

Energi armbånd og energigivende gadgets finder du i stort udvalg hos Shop 7d. Vi har nøje udvalgt markedets bedste energismykker som for eksempel energi armbånd, og vi kan stå inde for kvalitet og effekt. Det er energismykker der har udvist overraskende effekt på mange mennesker med overbevisende tilbagemeldinger. Energismykker kan starte en detox proces, med en rensende og healende effekt på kroppen. De påvirker vores celler positivt og kan for eksempel være med til at mindske smerter, spændinger og andet ubehag.

Læs mere om energismykker på Shop 7d

El-cigaret

Almindelige cigaretter og tobak påfører kroppen tusindvis af skadelige stoffer, tjære og nikotin. Men en god el-cigaret er fri for skadelige stoffer og er mindst 95 % sundere ifølge eksperter. Du kan med god samvittighed og med et godt og sundt formål for øje gå over til damp, og nyde den blide stimmulerende fornemmelse. Damp, eller "vaping" er i virkeligheden en forædlet form for teaterrøg, det er meget velundersøgt, og kan erstatte gamle skadelige rygervaner. Vores el-cigaret løsninget er nyeste teknologi og kvalitet, egnet for begyndere og erfarne.

Læs mere om helsedamp på Shop 7d